Välkommen till din nya favoritblogg!

Årets träningsblogg – fitnessfestivalen

TACK alla ni som röstat mig framåt till först en nominering och sedan en finalplats om guldhjärtat på Fitnessfestivalen. Det känns himlahimla roligt att vara med där. Jag vet ju att orden uppskattas (för ni är grymma på att berätta det för mig) men ÄNDÅ. Det känns fint i hjärtat. Nu är det upp till en jury att bedöma vem som är bästa träningsblogg/hemsida 2013. Roligast är att det faktiskt är ett branschpris. Inte ett valfritt mediehus som tyckt att de ska ordna bloggtävling. Vinnaren utses på lördag!

clarion post gym2  åre2

Lästips från förr:

På tema påverka/åsikter: Min dotters framtida idrottsprestationer (fick en herres mailkorg att tokfyllas) och kanske den här – på samma tema – och som handlade om just det här med ”att vinna priser för att träningsblogga”

På tema beröra: Arga ledsna tårar  (skador är tuffa, men vi kan luta oss mot varandra och ta oss igenom)

På tema rörligt: Jag skapar egna gifs på olika teman, exempelvis på bikinitema, och fler filmer ska det bli under 2014.

Andas träning: Ja men ja!

Och så något gott på det!

”Vinnaren ska påverka, beröra och andas träning, samtidigt som den inte får bli en skolbok. Egna åsikter skall komma fram, men får inte blandas ihop med fakta på ett sätt som kan missuppfattas. Regelbundna uppdateringar , rörligt material och hög motivationsfaktor premieras.”måndag

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!