Välkommen till din nya favoritblogg!

#pepp2014

Hur pepp är ni på 2014? Jag är ganska helpepp. Det ska hända så mycket, så himla mycket av sådant jag väntat på! Roliga saker. Svåra saker. Utmanande saker. Inspirerande saker. Så är det säkert för er också. Beslut som ska fattas, träning som ska göras – liv som ska levas fullt ut och maximalt.

Vad behöver ni mitt i det? Vad skulle jag kunna hjälpa just dig med för att inspirera/hjälpa dig som mest i/på den plats där just du befinner dig?

vattenmelon

Berätta med en kommentar, så ska jag göra mitt bästa för att ge dig #pepp2014. Det jag är ute efter är försöka förse dig med lite mer av det just du vill ha,  – det som mest givande för dig, enligt dig?!

kivik

 1. Hm. Jag tror att jag vill ha lite fler snabba träningspass att genomföra. Tycker de du delar med dig av är bra, och jag kör dem ofta, men glömmer sedan bort dem och tar inte fram dem igen. Vore bra med fler pass att genomföra helt enkelt.

 2. Våga att säga nej och be om hjälp. Vara snäll mot sig själv. Hitta en balans mellan träning, jobb, fritid. Sudda ut fel, rätt, bra, bättre, bäst, dålig, värdelös hur huvudet. De där att sluta dömma sig själv efter prestationer. Och vara stolt och glad över den man är utan alla måsten. Pepp på att hitta en balans och må bra. Det är vad jag jobbar mot detta år. Skulle vara jätte glad om du skrev lite om de och peppa på!

 3. Det jag behöver allra mest är dina inlägg där du påminner mig om att jag är bra, stark, underbar, kreativ, unik 🙂 För det glömmer jag bort i min vardag och vi är nog lite dåliga på att berätta för varandra att vi är bra!

 4. Jag vill gärna ha ”komigång” inlägg. Inte nödvändigtvis för nybörjare, men sånt som får mig attge mig ut och träna. Pepp helt enkelt, ha ha!

  1. Håller med! Jag försöker komma igång igen efter att ha fått diagnosen ”löparknä” och behöver pepp för att inte tappa modet när det inte går så fort som jag vill! Även tips på hur man gör för att komma igång igen och tips på vad man ska göra för att undvika skador.

 5. Hej Sofia! Håller helt med Pernille, dina ”jag kommer att berätta att du är…tills du tror på det själv” är verkligen grymma och precis det man (jag) behöver. Mer sånt! Skulle också vilja veta mer om löpning och ditt coachande. Fortsätt gärna att berätta om dina tankar kring olika matvaror, dieter, livet mm. Tack för inspirationen du ger! Tack för #pepp2014!

 6. Vill gärna ha tips på träning som kan utföras hemma eller snabb lunchträning. Det finns förvisso massvis utav det redan på din blogg. Gillar när någon annan står för tänkandet och jag behöver bara göra’t 🙂
  Sen vill jag gärna ha tips på mtb träning inför AIM Challenge. Eftersom jag i skrivande stund sitter i en stuga i Sälen får du gärna ge lite snabblektioner om hur man får till den perfekta carvingsvängen 🙂

 7. Mer bra recept för det är på maten och ätandet jag behöver förändra mig. Både ur hälsomässigt perspektiv för mig men också för miljö och hållbarhet.

  Träningen funkar för min del bra.

  Valnötspastareceptet testades häromveckan och blir nog snart repris i lite modifierad (creme fraiche istället för grädde då min mage tål det bättre).

 8. Du är så mycket pepp redan ju! Men håller med Pernille: mer Du är….
  Kanske mer ”få ihop träning och småbarnsvardag”-tips. Kanske mer såna där små tips som gör stor skillnad, som hållningstipset häromdagen.

 9. Fortsätt din fina blogg i samma anda men gärna tips om cykling, löparskor och videos på korta högintensivpass för oss hemmatränare! Kram!

 10. Hur gör man för att få ihop karriär, dagistider, träning och allt det där andra till en väl avvägd balans där hela familjen är nöjd? Utan att dottern (i mitt fall) blir som en stafettpinne mellan två tränande föräldrar? Går det att få till en karriär (är nu mammaledig och har en smula ångest över hur jag ska hitta mig själv igen)?

 11. Jag tycker du och din blogg redan ger så mycket pepp och har en bra blandning av sånt jag tycker är intressant! Träning, mat, inredning, tips på fritisdkläder mm mm. Du ger ord till sunda tankar i en ibland ganska osund och extrem värld! Fortsätt som tidigare *tummen upp*

 12. Jag önskar att du fortsätter med dina energigivande inlägg. Inlägg där man fortsätter inspireras men inte känner sig dålig om man inte genomför ett nära-döden-upplevelse-träningspass varje dag. Pepp till livet. Det är så mycket mer än träning och nyttig mat. Glada bilder med rörelse, om det så är träning eller lek i trädgården. Sen är det alltid jättekul med träningstips, övningar W och recept. Men det som inspirerar mest är när du peppar med känslan man skall ha inombords!

 13. Balans! Precis som du gör idag! Fortsätt att ge oss balans. Det är det som är det magiska med din blogg enligt mig.
  Du peppar fantastiskt, gör superbra tränignsupplägg som alla kan köra på sin nivå, skapar event, skriver om både chiafrön och kanelbullar, reflekterar över saker ( som det om Robyn ovan, med ett klokt inlägg ( just det är är det säkert många som bloggar om just nu men många som skriver så balanserat och med en klar underbyggd ståndpunkt? I doubt it!), tjatar på oss tills vi äntligen lyfter blicken i speglen och säger ” – tja… men alltså… jag duger som jag är och inte bara det .. jag är Super!”, påminner oss om vad som är viktigt..
  För mig är detta balans vilket oxå gör att det i stort sätt inte går en dag utan att jag kikar in här. och DET gäller verkligen inte alla bloggar!
  Hm.. nu blev ju svaret lite långt men svaret var Balans 🙂

 14. Jag håller med om vad flera här redan har skrivit – gärna mer om hur man kan få ihop vardagspusslet med jobb, dagishämtning, träning, vänner… Och mer recept! Gillar dina enkla och goda vardagsrecept.
  Eftersom jag är cykeltjej så skulle jag ju gärna läsa mer om mtb…=)
  Och ditt senaste inlägg, om plus size, är så mitt i prick för vilken typ av pepp jag tror vi alla behöver! Du skriver så bra om så här viktiga frågor, och det får du gärna utveckla och göra mer av!

 15. Alltså. Bara fortsätt med det du redan gör, det är toppen! Jag som inte gillar skidåkning (varken utför eller på flacken) läser kanske inte dina skidinlägg extra noggrant men allt det andra har jag stor behållning av. Recept, pepp, tabator osv. Även vardag. I like.

 16. Du är pepp! Vi blir pepp 🙂 fortsätt fortsätt fortsätt! Jag som själv inte har barn säger att du är fantastisk som inte har fokus på E och kommande mini i dina texter. Du fortsätter att peppa och ta upp bra ämnen. Det du delar med dig av om barnen är vettiga saker och ite alls för mycket. Det är personliga saker, saker som gör att man liksom skulle vilja krama dig om man sprang på dig någonstans för att du känns som en vän. En vän som balanserar familj, vänner, träning och livsglädje i allt på ett hur bra sätt som helst! Och vi får vara med 😀 TACK!

 17. Bara se på första bilden i det här inlägget… Vem tar sig tid att skära vattenmelonen i hjärtform innan man slukar den. Jo, Sofy! För hon använder bilden till att pigga upp och inspirera alla andra!

 18. Pepp kring graviditet, barn/föräldraskap och komma igång med träning efter förlossning även kejsarsnitt och allmänt pepp om självkänslan. 🙂

 19. Jag gillar #pepp2014. Bra idé. Det jag önskar har inget med din blogg att göra. Din blogg är perfekt som den är. Här hittar jag massor med inspo så jag är supernöjd. Mitt ”pepp2014 handlar mer om mig och mitt företag och komma framåt och komma på sådana där bra hashtags som din som jag kan göra en grej av men det behöver du inte använda din tid till att skriva om 😛

  Tack för det du redan gör!

 20. Jaaaa! Men jaaa!

  Jag behöver pepp! Tips på övningar med fria vikter. Jaaa!

  Har precis bytt gym, till ett betydligt mindre och jag behöver inspo!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!