Välkommen till din nya favoritblogg!

PT-träna med mig

Jag fick en fråga av Sara hur jag tänkte mig framtiden nu med en PT-licensiering som tillskott till min verksamhet. Skulle jag fortsätta jobba mest digitalt eller också fysiskt med pt-kunder? Såhär tänker jag mig min framtid: Jag vill ständigt utvecklas och jag har en iver att lära mig mer. Att fylla på kunskapsbasen men också att validera den kunskap jag haft sedan innan kändes som ett nödvändigt steg att ta. Jag vill fortsätta skriva träning, jobba med träning, inspirera träning. Mitt bolags mission är att sammanföra tränings- och hälsointresserade kvinnor, både fysiskt och digitalt. Det gör jag nu med blogg (rörligt, text och bild), med event och nu också med fysiska pt-timmar. Personlig träning kommer jag jobba med i enskild form, i duoform/small group men också för företag och organisationer. Jag brinner för att leverera ut min kunskap om hälsa på nya sätt. Rent praktiskt kommer jag att jobba med personlig träning i den fysiska formen mellan 1-2 dagar i veckan, kanske mer i perioder.

Min bas kommer vara att fortsätta jobba mest digitalt men känslan att coacha och se utveckling, ge aha-upplevelser och skapa förutsättningar att nå mål via fysiskt möte är för för härlig för att låta bli att ta in i min verksamhet!

Bokningar som kommer in vecka 33, 34 och 35 har jag ett specialerbjudande för. Vi tränar i botten av Hammarbybacken eller i Brunn på Ingarö där jag bor, jag tar med mig det vi behöver och du får två pt-timmar för 700 kr. Du skickar din förfrågan och berättar vem du är och vad du vill ha hjälp med samt önskemål kring tid och dag på sofia(@)uppochhoppa.se utan ()! Här kan du läsa mer om mina paket som jag erbjuder!

traningsresathailand-65

gym-1

traningsresathailand-37

övningarattbloggaorange-08931

uppochhoppa-7

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!