Välkommen till din nya favoritblogg!

Romerska ringar för hemmaträning – dagens tips

Romerska ringar är något du säkert sett på ditt gym, men de är också fina hemmaträningsredskap som bjuder på instabilitet till klassiska övningar som rodd och armhävningar.  Oavsett om du är superstak eller nybörjare kan du hitta utmanande övningar i ringar, därför är de också en extra hållbar investering sett som träningsredskap.

Fitwood of scandinavia tillverkar träningsutrusning med hållbarhet och design i fokus. Deras mål är att träningsutrusningen ska vara lika snygg att se på som den är funktionell och att tiden när vi stoppade undan träningsredskapen under sängen ska vara förbi. Jag håller med!

Jag vet inte om olympiska ringar/romerska ringar är en inredningsdetalj jag vill ha i mitt vardagsrum 24/7, men JA vad bra det är i träningsrummet och i ett barnrum kan ringarna gott hänga framme! Utöver olympiska ringar har de abwheel och pull-up bar i trä. Fitwood är ett finskt bolag som jag lärde känna när de ställde ut på mitt event STHLM heartbeat i vintras!Just nu är det rea på Fitwood of Scandinavias produkter hos Sportlala, de har både de klassiska olympiska ringarna för vuxna och en modell för barn som är nättare och lättare för barnhänder att nå runt. Olympiska ringar för vuxna säljs just nu för 589 kr och de för barn för 539 kr, båda finns att få med svarta eller med vita band och jag tycker de är stylish. Perfekt och kul att ha ringar i ett träd på tomten för både vuxna och barn!

Det finns mycket bra och smart träning man kan göra med händerna i ringar. En massa olika sorters övningar för rygg, bröst och armar där hela överkroppen och framförallt din core engageras, därför får olympiska ringar från Fitwood bli dagens tips!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!