Välkommen till din nya favoritblogg!

Träna kettlebell ute

Att träna kettlebell ute går lika bra som att springa, det är något jag vill skicka med till alla er löpare som inte äger ett gymkort och som egentligen skulle behöva lite mer styrketräning i ert träningsprogram och som har en kettlebell hemma.  Ta med din kettlebell ut på trappen (om du bor i hus) nästa gång du beger dig ut på springtur, då står den nämligen där och väntar när du kommer hem, redo för ett styrkepass som kommer göra din löparform gott.

Svingar, draken, goblet squat, marklyft, clean and press, farmers walk och utfall med twist är exempel på bra övningar att lägga in i din rutin som passar särskilt bra att göra ute eftersom du hela tiden står upp. Enkelt på så sätt.

Ja! Inspirationen, peppen, behovet! Ta mig till träningspass med Kettlebell i flera varianter!

höst2-9

 

Hemma nere på bryggan. Outfit Björn Borg, skor från Reebok

För blir det inte så, att dina kettlebells står lite för mycket stilla hemma i något hörn när du prioriterar att hitta ljuset och pressa kroppen utomhus? Om du inte nickar instämmande nu får jag väl ta med mig det här inlägget hem för högläsning ikväll och helt sonika greppa min kettlebell och ställa den på trappen. Att träna kettlebell ute är och får bli min träningsplan för dagen. 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!