Välkommen till din nya favoritblogg!

Stökigt skrivbord

Ett stökigt skrivbord möter mig varje morgon. Ett rent och prydligt möter min kollega. Här sitter vi och skapar utifrån personlighet och preferens och kompletterar varandra. Vad ett stökigt skrivbord säger om en person är enligt studier att vi med stökiga skrivbord är mer benägna att välja choklad om vi erbjuds det och alternativet är ett äpple, och att det kreativa som skapas vid stökigt skrivbord är aningen mer kreativt än vid det ordningssamma.

Jag vet inte jag. Kanske är jag mest för lat för att städa skrivbordet och ordna upp i räta högar och sortera in i lådor? Sugen på choklad är jag ganska ofta och det kreativa blir alltid bäst när det bollas ett par varv.

ordning på skrivbordet

november2-17

Hade ni det på känn? Att jag är en typ med stökigt skrivbord och postits mest överallt? Eller fick ni en annan slags bild än innan?

Ibland är det kul att berätta saker som är helt off topic om en bara tänker träningsblogg, men som bjuder in er i min värld, eller ja, om en ska vara noga, till mitt skrivbord.

 1. Hm.. ja, men du verkar kreativ, glad och intensiv, energifylld liksom. Min fördom är att såna personer ofta har stökiga skrivbord, en skulle alltså kunna säja att det är BRA med ett stökigt skrivbord 😀
  Själv har jag inget skrivbord utan sitter ofta vid köksbordet, jag inbillar mej dock att innehållet i mina anteckningsböcker tyder på en kreativ själ, jag skriver nämligen både framifrån, bakifrån och upp och ned, ingen ordning alls, inte för den som ser det utifrån i alla fall. Själv har jag fullständig koll på var allt är 😀

  1. He, he, alltså ni känner liksom inte Mela, vi får försöka göra något åt det här känner jag. Det verkar nämligen högst orimligt att hon skulle sitta vid mitt bord. Ganska kul ändå att jag har överraskat några av er!

 2. Jag hade nog trott att du var lite mer av den ordningsamma typen faktiskt. Jag trodde nog inte att du bangar en bit choklad och att du är kreativ är ju ingen nyhet, men att du är en stökis det kändes oväntat. På jobbet är jag och min närmaste kollega stökarna i arbetsrummet men också de mest kreativa. För egen melodi blir jag nog mer inspirerad med lite lappar, böcker och grejer omkring mig. Det ger intryck som leder till tankar som leder till idéer osv.

 3. Jag hade nog gissat på att det var det andra skrivbordet. Så fel man kan ha. 🙂

  Jag hade nog också gissat att jag hade haft ett rent och prydligt skrivbord på jobbet (om jag haft något skrivbord) men sen inser jag hur slarvig jag är och att mitt skrivbord nog hade varit därefter.

  Tycker för övrigt att sådana här inlägg år trevliga, personliga på något vis 🙂

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!