Nytt år, ny webb! (utveckling pågår)
Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Träning som livsstil

Precis hemkommen från Åre slår det mig igen. Hur glada vi människor blir av att röra oss. Tillsammans. Med vänner eller familj. Med fyrbent kompis. Eller själv. Vilken ynnest det är att kunna dra på sig träningskläder, sticka ut i naturen eller in i en sal, och tanka energi som rätar ut ryggar och ger ögonglitter. Hur vi kan växa och klara av och gå stärkta från något som de fakto pressar oss just där.

Att träna kan vara en livsstil. Eller något man intalar sig att man måste göra. Det är så enkelt att välja däremellan. Det handlar helt enkelt om att hitta de där grejerna som gör det lätt att komma ut och över tröskeln. Det är ofta samma saker som får mungiporna att dras uppåt vid blotta tanken. För någon är det zumba. För någon annan är det cykel. För en tredje finns det inga gränser och för en fjärde är det just variationen som är grejen. Livsstilen som gör att allt med träning blir ett val som man väljer till. Som man inte kan vara utan.

I den känslan går jag omkring just nu. Jag fyller mitt liv med så mycket skratt och energi när jag fyller det med träning. När jag har träningsvärk i fotlederna så ler jag, för jag vet att jag fick den av att sätta fötterna på exakt utvalda ställen nerför Åreskutan. Mina steg landade rätt och hjärtat är lyckligt. Jag har laddat mig själv med min livsstil. Mina val bygger mig.

åreskutans topp

Träning är min livsstil. Jag är så glad för det!

  1. Åh vad jag håller med dig! Att leva ett aktivt liv ger så mycket glädje!
    Jag har dragits med envisa bäckensmärtor efter min graviditet för ett år sedan. Nu äntligen (!) tror jag att jag har blivit fri från det! Kom precis in från ett tufft lunchlöp-pass, och sitter och ler för mig själv och njuter av att min kropp äntligen klarar av att leva det liv jag vill leva!

  2. Ja det är verkligen en lyx att ha hittat träningen som livsstil. Att aldrig behöva känna att jag MÅSTE eller att Aftonbladets löpsedlar liksom piskar mig att träna. Att träna för att jag VÄLJER det själv och att det är just träning jag VILL förgylla min dyrbara lediga tid med.

    Och att få må så bra av min favoritsysselsättning. Fantastiskt är vad det är!

  3. Ja åhh så är det!! Förr masade jag mig till gymmet eller träning och ville inte annat än hem till soffan igen men plötsligt så hittade jag mig själv där någonstans och nu är det verkligen min LIVSSTIL!! Underbart 😀

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!