Välkommen till din nya favoritblogg!
messy

Glitterögon och trasselhår

Har du funderat över vilken dag som gör dig snyggast? Eller snarare om din lycka och din känsla av snyggt och roligt och värdefullt hänger ihop? Att du är som snyggast när du har roligt i en situation du är passionerad för? Jag sitter och kämpar med orden, har skrivit om och ändrat flera gånger nu. Det jag far efter är att jag mäter annorlunda nu. Det handlar kanske mindre om snygghet än om en känsla av trivsel, men det jag far efter är att det de facto syns på utsidan. 

När Stockholm laddar för fashionweek och det planeras outfits fattar jag att den typen av passion kan ge ögonglitter, även om det hos mig själv mer landar ängsligt. Jag fattar att jag inte fattar. Men jag inser också, att när de som har sin passion och sitt intresse i att analysera och intressera sig för mode känner sig som snyggast så är det kanske efter en fullträff i just den miljön. I sin miljö. Jag hoppas och unnar dem det, i alla fall!

Trasselhår, smilgrop och ögon glada av glitter. Tuffa intervaller och bergstoppsvind ger var och en för sig ett härligt rufs. När kroppen varit igång länge skapas korkskruvslockar i nacken helt av sig själv och rosigt naturligt skimmer rodnar huden bättre än världens dyraste rouge. Jag mäter en snyggdag efter glitterögon och trasselhår och det är de mest värdefulla dagarna med intervall och höjdmeter och vidder och helst sällskap och skratt som ger mig allra mest poäng.

messy

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!