Välkommen till din nya favoritblogg!

Några necessärsfavoriter

Jag fick en ny necessär av prinsen i julklapp! En svart, klassisk i läder som förhoppningsvis kommer hålla livet ut. Michael Kors är en av mina favoritdesigners då han gör klassiskt enkelt men med twist och även håller sig i en hyfsad prisklass, sett till designerplagg/ accessoarer. Detta att jag gillar Mr Kors vet ju prinsen som handplockat ut en necessär jag verkligen blivit förtjust i. När jag reser till Åre inom kort packar jag den med lite favoriter, låt oss kika snabbt. Att höra om andras favoritprodukter eller höra sk skönhetsrutiner är något som jag tycker är ganska intressant, som en slags minivariant av att kika in i deras badrumsskåp!

När vi var i New York i maj köpte jag parfymen som heter Very Hollywood, jag gillar den särskilt till fest. Den kommer också den från Michael Kors!

Min favoritmascara är snart slut, den heter Diorshow Iconic och kommer då såklart från Dior. Jag borde ha tänkt på att köpa en ny när jag reste från Thailand, men missade det. På huden har jag normalt foundation från Lancome men har på senare tid kompletterat med lite contouring från ett kit i dosa från Smashbox, detta de dagar då jag bär makeup vilket inte är varje dag.

necessär

Förra året lärde jag känna Living Proof och jag gillar verkligen märket. Curl defining styling creme lyfter verkligen mitt självfall och skapar riktiga lockar när jag kramar cremen i handukstorkat hår. Jag har också använt schampo och balsam för lockigt hår under året i samma serie och gillar dem skarpt. Torrspray och vanlig spray är två andra produkter som jag använder ofta för håret.

Förra året köpte jag de maffiga snöflingeörhängena med pärla från Snö of Sweden, i butiken Åre Hemslöjd som ligger på Åre torg. De kommer jag ha på nyårsafton. Ringen är helt ny och den köpte jag – hör och häpna – i Thailand på marknad. Att ha smycken med affektionsvärde och betydelse är viktigt för mig, som inte bär så mycket smycken eller varierar så ofta. Mina vigselringar och mitt halsband med snöflinga har ett ganska högt monetärt värde, annars bär jag mest halvbilliga smycken och köper inte nytt så ofta.

Jag spår att den norska ungdomsserien Skam som alla inklusive mig själv kommit att älska (säsong 1 och 2 finns på svt play, samt säsong 3 finns på nrk och ännu en säsong är i görningen) kommer bidra hårt till läppstiftsförsäljningen under december 16 och våren 17. Jag blev i alla fall mycket sugen på att använda mina läppstift mer och har också köpte en ny snygg kulör. Till min stora förvåning var det Lindex egna märke som hade den perfekta mätta men klara och lite rosiga vinröda nyansen som lyckas vara både varm och kall samtidigt och som blev mitt val. Den heter dark plum förresten, kostade strax mindre än en hundring. Annars kommer mina favoritläppstift från Chanel, mycket för den snygga hylsans skull, favoritläppglanset kommer från Dior och där har jag förresten haft en snarlik nyans men den är oförklarigt försvunnen.

Alltid, alltid, alltid har jag Coldzyme, pincett och fuktkräm i min necessär och jag borde använda min kroppsolja från Maria Åkerberg ännu mer ofta än jag gör, den är grym, men det är något med doften, den drar lite väl mycket åt rosmarin för min smak!

Har du några fantastiska favoriter? Do tell!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!