Välkommen till din nya favoritblogg!
samsoe&samsoe

Känslan av att vara rättsnygg

Åh vad jag gillar Samsoe&Samsoe. Sist på bollen i somras eller så, upptäckte jag på riktigt detta danska märke och alltså åh vad jag gillar Samsoe&Samsoe. Jag känner mig helt sådär rättsnygg i deras plagg. Inte rättså snygg utan rättsnygg som de med riktig koll är. Om det sedan är så i andras bedömning blir sekundärt, jag tokgillart!

Såhär täker jag kring mitt skiftande modesjälvförtroende:

De med riktig koll, det är sådana som haft riktiga modeinfluenser i sitt unga liv och har således helt andra referensramar än de/vi som är uppvuxna i Eskilstuna/Borlänge/jönköping/Sundsvall som haft Lindex/MQ/Sisters-modet som modell att benchmarka mot. Det fanns inga #. Gågatans affärer var det som fanns, och så kanske ett besök till Stockholm någon gång per år då VÄRLDEN iksom kom emot mig. Jag har inget gjutet modeintresse, men likväl så tycker jag väldigt mycket om känslan när det känns rätt. 

samsoe&samsoe

Den här lilla snygga ska jag ha på kalas, på möten, på middagsdate och jag tycker så mycket om den! Jag köpte den på sample sale och jag skiter i om den är från SS16 eller inte kvalade in för eller finns kvar efter SS17 eller kommer 2018 eller vad de nu hade med sig till den här utförsäljningen. Jag känner mig rättsnygg som de som jag ser som är rätt ser ut.

En till grej som jag gillar är att plaggen är snygga och välsydda men inte apdyra för det. En bit lägre i prisklass än andra favoriter som Filippa K exempelvis men högre och med högre kvalitet än kedjorna.

Adlinks till Samsoe&Samsoes utbud på olika webshopar, om du vill kolla in mitt nya favoritmärke för dagar icke i träningskläder eller outdoorkläder:

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!