Välkommen till din nya favoritblogg!

Fredagsfint i badrummet

Som inledning på den här arbetsdagen hemma har jag pyntat lite i vårt badrum på övervåningen. Det kändes som att det var läge att rensa upp och rensa ur lite gamla flarror, ställa dit nya och lägga fram mysiga nya handdukar. Jag gjorde det delvis för det, men nästan lika mycket som en slags motivator till mitt tuffa intervallpass som jag ska köra idag.

bbcgoodie-6

Det är superbra och jobbigt med intervallpass och efter intervallpass är det nästan ännu jobbigare att gå och duscha. Ni vet, det är ju famous Sofy quote att ”det jobbigaste med att träna är att duscha efteråt”. För dagens pass hoppas jag att det nu går aningens lite enklare.

bbcgoodie-5

Nu väntar duschcreme som med doften cloudberry (hjortron) och lotion som luktar buckthorn (havtorn) från Apotek hjärtats egna varumärke Apholosophy på hyllan. Dessa fanns förresten i goodiebagen från BBC och jag har hört att många gillar dem. Jag älskar massor av produkter ur Apholosophys sortiment, deras handtvål som luktar citron är en annan suverän favorit, den ska jag uppdatera badrummet med i helgen tänkte jag!

Efter passet är det faktiskt dags att jag tvättar håret. Minns ni när jag berättade om Living Proof’s torrschampo och att jag skulle testa det och återkomma? På pressträffen fick jag även schampo och balsam från samma märke och sedan jag börjat använda det, och torrschampot då och då behöver jag nästan aldrig tvätta håret. Vi pratar alltså om knappt en gång i veckan. Sådan var informationen, att med deras schampo behöver man inte tvätta så ofta, då det liksom stöter ifrån smuts, men att det skulle fungera, det var jag ändå tveksam till. Jag sköljer igenom håret efter träning, någon dag i veckan kör jag lite torrspray, låter den verka enligt instruktionerna i typ 30 sekunder, skakar/borstar ur överflöd och jag är good to go. Jag hade velat ha det i en variant för brunetter, då jag tycker att håret blir något matt av det, men inte så att det inte fungerar bra. Har du blont eller hår och letar grymt torrshampo som verkligen gör rent håret (inte är en stylingprodukt) så borde du absolut testa Living proof.

Då var det dags. Badrummet är fredagsfint, lunchklockan är slagen och det är dags för intervallpass. Med efterföljande direktdusch, jag har ju preppat så bra nu!

Tavlorna ”You’re amazing och ”don’t panic” finns förresten i webshopen, klicka i menyn så kan du ta dig vidare om du gillade dem!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!