Välkommen till din nya favoritblogg!

Thailand 16-25 mars, träningen

16-25 mars coachar jag och Mela på Rosa Skrots träningsresa i Khao Lak i Thailand. Rosa Skrot har gjort resor till Thailand i flera år nu och är lika delar träningsresa som njutningsresa. Upplägget har slipats så att de härligaste utflykterna, finaste vyerna, bästa stränderna och grymmaste thaiboxningen finns med på programmet!

träningsresa thailand

Vi tränar kvalitativt och återhämtar oss och har kul däremellan i en liten grupp om max 20 personer vilket ger fin chans till nya bekantskaper men en bra gruppkänsla. Det går lika bra att åka med syster/mamma/kompis/kusin eller ensam. Boendet är i härliga bungalows och vi bor bra med helpension på resorten Villa mangosteen.

Personligen ser jag väldigt mycket fram emot att byta mars med snöglopp och varning för takras till turkost vatten och sand mellan tårna och på plats  i Khao Lak bjuda på utvecklande träning.

Träningen på träningsresan till Khao Lak 16-25 mars:

Jag och Mela kommer bjuda på två träningspass om dagen, varav ett pass av dessa alltid är yoga. Det andra passet kommer rulla mellan att vara styrkebaserad cirkelträning med olika fokus / balans / explosivitet / thaiboxning eller löpning (kan vara intervallpass eller upplevelselöpning).

Vi vill inspirera utifrån dina individuella förutsättningar, ge dig ett bättre träningssjälvförtroende och mentala strategier att skapa en träningsvardag full av energi, skratt och utveckling.

träningsresa thailand

8 dagar av det här – en bokning bort!

thailändsk biffsallad

Varje pass har ett syfte, alla yogapassen och övriga träningspass. Det kan handla om att skapa förutsättningar för rörlighet i bröstrygg, stärka din core, öka din explosivitet och bygga din spänst eller förbättra din balans, eller helt enkelt att vara i balans. De gånger vi har löpning på schemat gör vi löpstyrka och löpskolning i grupp och kan dela upp i mindre grupper om gruppen önskar vid intervaller. Vårt fokus ligger i att du ska trivas, utmanas och utvecklas.

Träningen i sammanfattning: 

  • 7-8 yogapass (soluppgång eller solnedgång)
  • 2-3 cirkelträningspass
  • 2-3 löppass
  • 1 thaiboxningspass på thaiboxningscamp med Thailändska instruktörer.
  • Individuell kostrådgivning för de som vill med Mela
  • Föreläsning kring mentala strategier mot personligt satta mål.

thailand

Läs mer om Rosa Skrots thailandsresa den 16-25 mars här!  Det är din turdag för det finns platser kvar!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!