Välkommen till din nya favoritblogg!

3 saker jag ser fram emot

Visst är det härligt att vara härvarande och NU, men också kul att ha saker att se fram emot. Just nu har jag tre (eller nej, typ 15, men tre som jag tänkte lyfta idag!) grejer som gör att det pirrar lite extra i magen av ”Yeah-wow-det blir så kul!”. Nu gör jag lite reklam för min egen verksamhet, så att ni vet!

Pirr-grej 1: Att göra STHLM heartbeat, mitt nya dubbel-event på Fotografiska den 18 mars. Det ska bli så kul och spännande och jag glädjer mig så enormt. Dagseventet är för inbjudna gäster som liksom jag jobbar med träning och hälsa i digital eller fysisk form. Ett arbete som kan bli lite ensamt ibland, så vi ska få en härligt festlig dag tillsammans. Hela den här grejen är liksom ett enda stort pirr i sig. Kvällseventet är ett träningsevent för alla härliga som vill köpa en biljett och här kommer deltagarna kunna träna med Sveriges PT 2016, Pischa Strindstedt och så coolaste energiknippet importerat från Norge; FUNKYGINE. Du har kanske sett denna video på facebook, hur hon tränar coolt i trappor. Nu är det din tur att kunna träna med henne, för första gången i Sverige. Yeah!

Boka biljett till kvällseventet här – två lite tuffare klasser och en lugnare och mjukare, låter inte det som perfektion en lördagkväll i mars så säg? Det är helgen efter melodifestivalen haft final så jag tycker vi ersätter lördagssoffmys med partyfys på Fotografiska.

Pirrgrej 2: Att jag ska hålla en avslutande klass på just STHLM heartbeats kvällsevent. Jag kallar den mobility flow och jag bygger klassen just nu. Pirr! Det känns roligt och nervöst, liksom utmanande!

Pirrgrej 3: Att jag har nästan tre fulla veckors skidåkning kvar i Åre i vinter. Då blir det mer randonnée och en massa solgrop och solglasögon på balkongen och skaljacka och skateåkning i Ullådalen tänkte jag, om jag ska investera i ett par skateskidor och kanske en lektion eller två. Annars åker jag klassiskt!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!