Välkommen till din nya favoritblogg!
Mellanmål

Life design i små mått

De dagar jag startar tidigt med PT-kund vid 06.30-tiden äter jag bara en snabb macka hemma klockan 06 och skyndar sedan iväg med planering och prylar. Efter träningen brukar jag hänga kvar en stund, göra någon eller några övningar för mig själv, hänga lite som hjälp till mina pull-ups och andas frisk luft. Ingarö utegym ligger vackert nedanför en skogsslänt och det är vilsamt och lugnt. Här tar jag in att morgonen startar utomhus och tankar energi för dagen. Efter några set med bonusträning går jag farmers walk till bilen med kettlebells, massa extra bålträning ger det mig att flytta kettlebells mellan hemmagym och utegym. Jag tänker att det inte vore en så dyr investering för kommunen som köpt in utegymet att också ha kettlebells där, de skulle ju kunna vara låsta med vajrar, men kanske är stöldrisken för stor?

När jag kommer hem igen landar jag i köket och äter second breakfast. Ofta en smoothie och en macka till och det är jackpot om avokadon är fin. Har ni inte som standard att äta era avokadosmörgåsar med örtsalt borde ni genast införa den rutinen. Så himla gott och en favorit sedan urminnes tider. Den här stunden, med en andra frukost, ihop med utomhusträning dessförinnan gör mig så lycklig. Jag är så tacksam och glad att jag kunnat välja och att jag kan välja att leva såhär. Life design med avokadomackor inkluderat.

Vet du att du också kan? Det kan du. Vissa saker bara gör man av gammal vana. Kanske skulle du också börja en av veckans dagar med egen utomhusträning eller i grupp och landa med en första eller andra frukost på ny plats. Kanske är din avokadomacka en hotellfrukost en gång i månaden med en vän? Kanske är det att du väljer bort en timmes tv-tid för en timmas träning? Life design behöver inte vara bara de stora besluten, det kan också vara det lilla som gör skillnad. Som att ta en avokadomacka och sitta ner för en ordentlig andra frukost istället för att hasta vidare.

 

Mellanmål

ombresmoothie-19

ombresmoothie-22

Du ser förresten precis rätt. Rågkakan i egen hög person. Det är sådant bröd vi äter hemma hos oss. Det och rullmackor. Vi är en småbarnsfamilj och gillar tydligen ljust bröd utan hela korn. Var sak har sin tid och så vidare.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!