Välkommen till din nya favoritblogg!

Min fredagsfys och lite happenings i juni

Nu i detta nu släpper jag datorn, tar på mig cykelkläder och beger mig ut på dagens fredagsfys! Det blir backar och åter backar i en loop där jag helt och fullt ska bygga mjölksyra och försöka få till kanske en femtedel av alla stigningar som kroppen kommer behöva klara i Åre den 1 juli. Jag har förresten gett rabattkoden till ett tjejlag som jag hoppas se på startlinjen tillsammans med oss övriga som ska köra Åre extreme challenge.

Helgen och junis planer

Vad ska du göra i helgen? Är det fullt med studentfester och kalas och uppvaktningar i din kalender? Den här helgen som kommer är för oss skönt oplanerad men kommer innehålla en hel del träning men förmodligen också en picknick med familjen. Äta ute, yay!

Nästa helg är det (reklam för egen verksamhet) löparläger och sedan är det plötsligt midsommar! Midsommar spenderar vi som ett litet miniträningsläger i Åre och efter det stannar jag kvar där uppe i norr. Jag har anlitats av Birka folkhögskola där jag ska undervisa en sommarkurs, grundkurs i bloggande. Det blir en annorlunda och rolig jobbvecka minsann, med träning och förberedelse och det vanliga jobbandet vid sidan av att jag undervisar i hur man gör just det jobbandet, typ. 

Ikväll äter jag nog nötter och naturgodis som snacks, lakritsmandlar är som bekant (?) mina favoriter! Men nu alltså, cykling, YAY the JOY!

Update: I helgen spelade vi också spel hela familjen, något jag verkligen kan rekommendera! Jag är numera en ganska bra förlorare, men vill ju helst vinna förstås. Tur att jag vann flera gånger i fia med knuff! Är du inte mycket för brädspel kanske du borde pröva att spela på Peters Casino?

 

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!