Välkommen till din nya favoritblogg!

Beställa skor från wiggle.co.uk

Många frågar, från vilken utländsk webshop köper jag löparskor? (och annat, men oftast rör frågan skor). Jag har nu testat att köpa skor (obs, ja – köpt, precis som vem som helst alltså) från brittiska wiggle.co.uk – och här kommer min recension:

Det var skitbra att beställa skor från wiggle.co.uk! Slut på recension.

För kort för dig? Men såhär:

Priset var bra. Frakten var gratis. Leveransen kom inom en vecka.

Utveckling: Wiggle är en av englands största webbutiker med massivt utbud. Just på löparskor har de stort utbud och jag som var på jakt efter Saucony type A6, sauconys tempopass/tävlingssko i dammodell, hade särskilt nytta av det. Jag har tidigare köpt denna sko i Sverige, men nu fanns den inte intagen i dammodell på exempelvis runnersstore, inte heller i andra renodlade svenska webbutiker. Priset på skon från Wiggle var ca 500 kr billigare jämfört med herrmodellen som fanns på nämnda specialbutik (inte för att jag kunnat köpt herrmodellen ändå med mina minifötter, men i alla fall). I det stora utbudet och med fina produktbilder – samt 25% rabatt på redan billigare skor lockade de mig effektivt att handla ytterligare ett par. Sacounys damterrängsko som jag aldrig testat innan och som jag inte sett i Sverige.

wiggle

Jag tror att de svenska webbutikerna absolut kommer få konkurrens från wiggle om mina pengar framöver. Jag jämför några priser för random skor på bilden:

Asics gel noosa, svensk webbutik: 1300 kr, Wiggle.com: 850 kr

Asics gel kayano, svensk webbutik (rea): 1595 kr, Wiggle (rea): 1225 kr

Adidas supernova, svensk webbutik: 1395 kr, Wiggle (rea) 742 kr

Beställning och betalning sköttes supersmidigt i enkla steg och jag valde att betala med paypal (men kunde också ha dragit visakortet vid utcheckning). Paketet med två par, för säsongen nya löparskor levererades efter fyra dagar, fraktfritt. Jag hämtade ut det på mitt vanliga postställe dit alla paket kommer och kalaset gick på totalt 1700 spänn. Jihaaa!

Lägg därtill att det kan finnas roliga färgställningar som inte finns i svenska butiker, eftersom de inte köpts in eller säljs mot svensk marknad, även om modellen finns tillgänglig.

Wiggle alltså, bra skit – jag kan rekommendera att beställa skor från Wiggle!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!