Välkommen till din nya favoritblogg!

Intervaller på morgonen

Intervaller på morgonen, kan det vara något? Jo – absolut! Om man äter innan eller inte har jag inte så mycket att säga om. Att träna före frukost är en vana, för vissa går det lätt, andra vill absolut äta innan. Då är mitt tips att äta något litet, som ett kokt ägg, en halv avokado, en knäckemacka eller liknande.

Morgonens intervaller bjöd på tre block. Enkla att kopiera och med uppjogg och nerjogg fixar man lätt det här passet på 40 minuter. Vilken bra grej va! Dessutom – med korta intervaller kan du få upp hastigheten, och eftersom intervallerna är så korta ger de ”instant relief” direkt efteråt och man betar av dem fort. Testa!

Block 1: 1minuts löpning, 30 sekunders vila. 5 stycken.

Block 2: 30 sekunders löpning. 15 sekunders vila. 10 stycken.

Block 3: 15 sekunders löpning. 15 sekunders vila. 15 stycken.

Det var ett glatt korallrosa gäng som sprang morgonens intervaller i snygga outfits från Röhnisch. Jag teamade lite med Milla, och vi hängde glatt på snabba Sara i täten på intervallerna. Jag var glad att träffa på Lisa som fick lite coachingtips kring löpteknik med sig från mig. Helt på mitt initiativ, jag tror de landade bra dock! Sa glatt hej till Jenny, Amanda, Linda. Efter vi sprungit färdigt med Lofsan, bjöds det på frukost på Rosa skrot (ÄLSK på omklädningsrummet) och vi lyssnade på författarinnan och träningstoken Sofie Sarenbrant som är aktuell nu i maj 2013 med sin bok andra andningen – som utspelar sig under Stockholm marathon. Spännande – och jag måste absolut läsa den, då jag gillat hennes tidigare alster. Blir perfekt för semestern! Tack för en fin fredagsstart med härliga svettiga och stärkande intervaller på morgonen!

20130531-124536.jpg

 Den här bilden är katastrof. Men ni får den ändå. För det är den enda jag har och batterisladden till min batteriladdare till systemkameran är försvunnen. Phu. Vi är väldigt glada. Och väldigt rosa.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!