Välkommen till din nya favoritblogg!

Löpargrupper på Ingarö

Varje tisdag hela hösten och in mot jul kör jag löpargrupper på Ingarö.  Vi samlas vid Ingarö Utegym och jobbar sedan med löpteknik med löpskolning och teori, styrketräning för löpare, intervaller och bygger uthållighet. 

18.00 Löpning för Nybörjare.  Passar dig som precis börjat springa eller som vill komma igång. Kan du springa tre lyktstolpar kan du vara med! Stort fokus på skadeprevention och att bygga från grunden. Max 12 platser, första tillfället är alltid gratis!  

19.00 Löpargrupp Tisdagsintervaller. Passar sig som är igång med din löpning och kan springa minst 3 km i sträck. Här jobbar vi med teknik och styrka och varje tisdag kör vi ett intervallpass, det där passet som utvecklar dig men du har svårt att få till på egen hand! Max 15 deltagare. Alltid gratis första gången! 

Pris och bokning

Första gången gratis. Styckpris 200 kr eller 5 pass för 900. Vid bokning av 5 pass ingår ett kompendium med övningar. Dyk upp eller boka din tid, bokningar har företräde om gruppen blir full! Boka här: Löpargrupp på Ingarö, jag vill!

Igår körde vi första passen. Så härligt att få high fives, se ögonglitter och stolta ryggar vid hemgång. 

Idag Ska jag till Lidingöspåret och jobba och sedan in till stan för att se vad Asics har för spännande nytt på gång. Onsdag i solsken, snart helg och sen vips så är det tisdag med nytt löpargruppsgäng igen! 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!