Välkommen till din nya favoritblogg!

Malmö Löparförening

Malmö Löparförening är en löpargrupp i ( spänningen folket, spänningen!) Malmö!

Jag gillar att springa i grupp, särskilt när det kommer till kvalitetspassen kring eller över tröskel. Det är det där med att det blir omöjligt att vika ner sig och att slippa ens tänka tanken att ge upp som tilltalar mig. De flesta mår bra av lite pepp och löparkompisar att ta rygg på i intervaller kan vara exakt det som krävs för att sätta det där rekordet senare på säsongen.

I förra veckan sprang jag härliga och roliga intervaller med Malmö Löparförening.

På onsdagar har föreningen gemensam löpträning med hjälp av erfarna löpinstruktörer. Man träffas klockan 18 vid monumentet vid Hylliekrokens golfbana. Sedan körs det uppvärmning, löpträning, intervaller, nerjogg och stretch.  Man kan testa utan kostnad tre träningar, därefter ser klubben gärna att man blir medlem och betalar träningsavgift. Medlemsavgift för 2013 (dec 2012 ingår) kostar 100 kr och träningsavgift  t o m 12 juni 2013 kostar 500 kr.

På söndagar är det inte ledarledd träning, men samling vid samma plats klockan tio, för 90 minuters långpass i grupp. Tips för er som vill utveckla er löpning och bor i Malmö med omnejd. Malmö löparförening!

löparförening i malmö

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!