Välkommen till din nya favoritblogg!

Run happy day – bilder

En härlig inspirerande heldag för löpfrälsta, både nybörjare och erfaren. Så var beskrivningen av Run happy day och precis så blev det! Våra deltagare drillades i löpskolning och intervaller, fick nya balansövningar och rörlighetsövningar att lägga till sin repertoar. Löparglädjen var enorm och skratten många.

Tack för en superfin och lite blåsig dag i Hagaparken!
runhappyday-09095

Elmina, som är i grym tävlingsform och gör milen på 40 minuter var på plats för att inspireras, klickar ni på hennes namn kommer ni till hennes blogg Föräldrafitness och hon berättar om sin Run happy day (härlig läsning för en arrangör). Vill ni bli bättre löpare och bor i Norrköping rekommenderar jag att anlita Elmina, hon är fantastisk!

runhappyday-09110

runhappyday-09120 - kopia

Balans, rörlighet, fotstyrka och core var delarna i passet ”after beach” som syftade till att träna de där sakerna som en behöver efter att kanske ha släppt på tyglarna lite under sommaren. Fotstyrka är viktigt för löpare, här hittar du ett väldigt populärt inlägg med styrkeövningar för fötter. runhappyday-09137

runhappyday-09140

runhappyday-09141

runhappyday-09142

runhappyday-09143
runhappyday-09182

sofiarunhappy-09148

Löpskolning och intervaller och en massa teknik. Vi sprang, testade, funderade och blev allmänt superboostade och till och med arrangörerna kunde vara med på ett hörn och träna, det är ovanligt och lyxigt!

runhappyday-09201

runhappyday-09184

runhappyday-09206

Vilken inspirerande dag det var! Som vanligt ger en heldag på träningsevent en enorm energi och boost att fortsätta att utvecklas i träningen.

Vi har ett helt löparspår på Träningsmagi 2015, eventet med hela 33 schemalagda aktiviteter den 26 september i Trollhättan. Vi och UrbanTribes jobbar vidare tillsammans, här hittar du mer information om det eventet!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!