Välkommen till din nya favoritblogg!

Springande tjejer

I helgen arrangerade jag och Mela ett hellyckat läger för facebookgruppen Springande tjejer. Vi hade så roligt! Det är häftigt hur träning och löpning förenar. Vi hade mormödrar och niondeklassare på samma schema, skrattandes bredvid varandra.

Jag bjöd tjejerna på löpskolningsövningar, intervallpass och avslutande stafett med mål i slalombacke. Mela byggde specialanpassat styrkepass för löpare och däremellan hann vi också yoga. Det är väldigt roligt att leda löpgrupp och se löpsteg utvecklas i takt med att självförtroendet och förståelsen över rörelseapparaten växer. Aha-upplevelser i löpning i nedförsslut och kämparglöd uppför.

springandetjejergettogether-7 springandetjejergettogether-9 springandetjejergettogether-19 springandetjejergettogether-20 springandetjejergettogether-21 springandetjejergettogether-28 springandetjejergettogether-33 springandetjejergettogether-35 springandetjejergettogether-36 springandetjejergettogether-39 springandetjejergettogether-42 springandetjejergettogether-46

Bra kompisar – härligt gäng. Alla är vi springande tjejer!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!