Välkommen till din nya favoritblogg!

Hälsohets – vårt lyxproblem

Hälsohets är ett lyxproblem. I skogen mognar blåbär.

Jag tänker att om hälsohets var smalhetsidealet som blev strong is the new skinny 2013 så är  hälsohets 2.0 att stressa förbi varandra i rusningstrafiken med ögonen fastnaglade på det ultimata hälsovalet. Känner du ens smaken av ditt kokosnötsvatten?*

blåbär

Lägg inte samman allt du ser i ditt flöde till en och samma persons hälsobedrifter. Du får ingen pokal för att du väljer glutenfritt by association och din kondition blir sämre när du tror att alla redan sprungit åt dig för att du sett det på instagram. 

Lina springer tjejmilen i New York och Anna delar supersmoothierecept. Pernilla rekommenderar cleansing av huden och Jesper cyklade tre mil till jobbet. Daniel äter glutenfritt för mjöl kan man dö av och Fiona drank her greens till mellis. Observera att detta inte gör att du ska cykla till Arlanda, flyga till NYC medelst drickandes grönsaker bärande ansiktsmask för att springa en mil och plocka superbär och för alltid undvika gluten pga livsfarligt.

Lägg inte samman allt du ser i ditt flöde till en och samma persons hälsobedrifter.

Du lever i ett lyxproblem. I skogen mognar blåbär. Gå ut och plocka dem istället för att jobba över i två timmar för att ha råd att investera i bipollen till din chiapudding och sedan gnälla om hälsohets.

skog

*Om inte kan jag berätta att det är skitäckligt. Drick inte sådant som är skitäckligt, oavsett om du satt ordet hälsa före eller inte. Gör bara inte det.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!