Välkommen till din nya favoritblogg!

Aim Challenge 2015

Det är anmälningsdags till min favorittävling! Aim Challenge är en kreativ och rolig multisporttävling, deltagarna tävlar i lag om två i klasserna: dam, herr eller mix. Under 6 timmar ska man samla så många man orkar av totalt 60 kontroller. Olika kontroller ger olika poäng beroende på svårighetsgrad. Kontrollerna nås främst med cykel men kan även nås med hjälp av löpning. En del av kontrollerna innehåller moment som rappellering, klättring, paddling och simning, elit eller motionär, du bestämmer din egen rutt och svårighetsgrad. En tävling på dina villkor. Här kan du läsa mer om Aim Challenge, se filmer, botanisera i vinnarrutter och få feeling!

Aimchallenge2015

Jag vet många Uppochhoppaläsare som testat tävlingen efter mina tips och racereports och de har minsann bivit lika frälsta i tävlingen som jag. Det vore ju superkul om vi var fler ändå som ses den 8 augusti i Lindvallen. Vi funderar faktiskt på att köra även i Hemsedal i år (22 augusti), prinsen och jag, som en extra utmaning och som grädde på multisportmoset! Det enda som talar mot det hela är att jag har Cykelvasan den 17 augusti, som också är et viktigt mål för mig. Hursomhelst. Jag längtar verkligen efter årets tävling(ar) eftersom det är den första på många år då vi kommer väl rustade och verkligen redo att ge allt. Nyfiken på mer multisport? Här har du en länk till arkivet på ämnet!

Att tävla tillsammans är något som stärker oss som par. Vi får imponera på varandra, ta oss igenom kluriga passager, bli extremt trötta, peppa varandra och bära varandra framåt. Det blir kära minnen, timmarna på cykel jagandes efter åtråvärda poäng. Många säger ”vi skulle aldrig kunna tävla ihop” om sin partner – men det kanske inte alls är sant? Våga utmana en sådan förutfattad mening!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!