Välkommen till din nya favoritblogg!

Haglöfs Åre Extreme Challenge 2015

Jag har hängt på Åreskutan och på torget under Haglöfs Åre Extreme Challenge. Hört prinsens berättelser från sina starter för ganska många år sedan. Nästa års Åre Extreme har Team Uppochhoppa.se på startlinjen!

Jag har satt ihop ett starkt lag jag verkligen tror på, och vi startar i stafetten. Det är en tuff tävling, tuffa sträckor och adrenalinet lär spruta. Exakt så som det ska vara alltså! I vårt lag finns starka pannben, god teknik och massa kunskap. Vilja och fighting spirit. Glädje och pepp.

åre extreme challenge 2015 stafett

I juni 2015 cyklar jag på Åreskutan och kommer göra och ge mitt absoluta allt med leran sprutande runt cykelbenen. Det kommer bli en himla rolig vinter och vår med massor av motivation. Muskler ska utmanas, teknik ska förbättras, mjölksyratröskeln ska pressas och hjärtat är som vanligt i fokus. Ni kommer få hänga med såklart, och det glädjer mig en hel massa. I valen kring cykel, utrustning, träning. Teknik och taktik. Hur Astrid som ska paddla tränar, hur Katarina som ska springa planerar.

Cykla över Åreskutan, det är lite utanför min normala komfortzon, men har jag åkt störtlopp i 120 km/h där så ska det nog fungera att racea ner på två hjul också. Glädjen! Peppen!

cykelvasan1

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!