Välkommen till din nya favoritblogg!

Ni har hjärtan av guld!

Jag vaknade i morse och kollade telefonen – och där fanns de – nomineringarna till guldhjärtat. På Fitnessfestivalen vinner massa grymma personer i träningsbranschen pris. Jag och uppochhoppa-bloggen är nominerad till årets blogg/hemsida. SÅ himla glad känsla i det! Ni är helt enkelt bäst. Och nomineringen som finns att läsa, jag dör så fina ord!!!

uppochhoppagifSen fick jag lite ångest. För hur kul, nyttigt, vettigt, inspirerande kan en blogga när förkylningen är inne på sin fjortonde dag? Jag gick en snabb promenad i kyla igår kväll = bakslag. Jag är sjuk. Och grejen är att jag VET att ni är många med mig.

Till er som just nu är sjuka som jag:

Kanske kan jag säga att det är smart att träna styrketräning för fötterna (det går att göra medelst snor). Att det är smart att öva lite på sin balans helt random. Och så kan jag och du tänka framåt och positivt och vila i känslan att allting ordnar sig, att träningskläderna snart ligger i tvättkorgen igen (inte bara efter att ha varit mysplagg) och att det nog inte dröjer länge förrän vi tränar ihop igen.

Till dig som är helt frisk och kry:

Hitta inspiration att ta på dig löparskorna och bege dig ut i terrängen genom min lista på terränglöpningens tio fördelar. Ta vara på tiden det går att cykla; bege dig ut på ett intervallpass på hojen. 4 x 4 minuter tröskel med 90-120 sekunders vila, kör det två eller tre gånger med en serievila om tre minuter mellan dina set då du bara trampar på lugnt. Bygger fin kondition!  Träna skidåkarfys – det är dags! (när jag blir frisk ska jag filma en serie skidpass till er!)

Och just ja – Ni får såklart gärna rösta på mig, nu när jag är nominerad och allt. Ni hittar hela omröstningen här – och ni behöver gå igenom alla kategorierna för att lämna er röst, årets hemsida/blogg kommer några slides in i formuläret. Jag tror dock inte att ni behöver klicka i något på de andra kategorierna om ni inte har en åsikt.

_MG_3504

bröstpress2

kladdkaka hjärta

bålövningar tabatapass

uppochhoppa-yogagirl

Tack grymma, härliga, bästa ni med hjärtan av guld – vi gör det här tillsammans, och jag är så glad för att jag har er!  GO #TEAMUPPOCHHOPPA

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!