Välkommen till din nya favoritblogg!

Kiwismoothie

Helt annorlunda blev den här lena men pigga kiwismoothien som tjänar på att drickas iskall. Gör den på kylskåpskalla råvaror, du kan även med fördel ha i någon isbit eller två! Som vanligt så höftar jag lite, kanske inte så juste mot er, men se receptet mer som inspiration än facit, okej!?

kiwismoothie

Recept kiwismoothie:

  • 2 kiwifrukter
  • 0,5 avokado
  • 1/3 -0,5 gurka
  • 0,5 citron
  • några isbitar
  • naturellt kokosvatten, bara litegrann, gurkan innehåller mycket vatten!

kiwismoothie

Grön kiwismoothie som mättar ganska bra i och med att avocadon fick vara med. Fyller på din kropp med dagens frukt och grönt på effektivt sätt!

  1. Låter väldigt gott! En liten varning dock: Man KAN vara känslig för de ämnen som frigörs när kiwikärnorna ”slås sönder” av mixern. Det kan kännas som om det river i mun och svalg – oftast reagerar man inte på samma sätt när man äter kiwi på vanligt vis eftersom kärnorna oftast klarar sig hela eller bara nån enstaka tuggas sönder. Det är för övrigt samma ämnen som gör att grädde blir besk om kiwiskivor är i kontakt med den en längre tid (tänk t ex tårta, spara aldrig tårta dekorerad med kiwi till dagen efter utan plocka bort kiwin) och att gelatin inte stelnar (kiwi måste kokas om man ska ha den i glass eller mousse).

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!