Välkommen till din nya favoritblogg!

Smoothie med havtorn och mango

För någon vecka sedan kom det hem ett så himla trevligt bud med posten till mig. Jag hade fått det hintat men blev ändå så himla glatt överraskad av att allt för att göra en orange härlig energikick till smoothie låg i en trälåda på min trappa.* Smoothie med havtorn, mango och lite extra powow och som av Apotek hjärtat döpts till soliga C. Givet att jag verkligen sedan länge gillar Apotek hjärtat och är svårt förtjust i Havtorn är det en nobrainer att jag testade att dra igång mixern och göra smoothie.

soliga C-4

soliga C-1

När jag kikade på listan med grejer blev jag full i skratt. Där fanns representanter i BBC’s goodiebag 2016 i form av Risenta och Urtekram, utöver Apotek hjärtat alltså, som kommer köra Hjärtats goda smoothies till alla på plats.

Soliga C är en av flera smoothies som ingår i Hjärtats goda, ett nytt smoothieställ som finns på flera Apotek. Där väljer du helt enkelt grymma smoothiegrejer att ta hem och mixa.
soliga C-2
soliga C-3

soliga-C-10

Soliga C blev seriöst supergod och innehåller ca:

  • 1,75 dl havtornsjuice
  • 1 msk physalisbär, torkade
  • 2 tsk baobabpulver
  • 0,5-1 färsk mango
  • lite vaniljpulver

Så god att jag faktiskt tagit med mig alla grejerna till Åre för att fortsätta ösa på hela veckan ut. Fryst mango är inte samma, men ändå gott, kan jag tipsa om!

*Ja jag vet. Så lyxigt, jag är så tacksam över att ni ger mig det här jobbet. Att skriva och inte skriva om saker jag bedömer att ni har intresse av. Att berätta, finurla, granska, tipsa. Tack!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!