Välkommen till din nya favoritblogg!

Guldmorgon

Vi har sovit gott. Frukosten består av favoriter (prova Brämhults apelsin/ananasjuice, så himla god!) och gör magen glad. Blommor på bordet och gott te. En dag ute med korvgrillning och altanbygge väntar, frisk vårluft i massor och familjetid deluxe. En guldmorgon ska bli en gulddag, såhär en torsdag i slutet på april när solen ler.

image

Vad gör ni en dag som denna?

 1. Vilken underbar start på dagen! Själv är jag på arbetet fast det blir en finfin dag, innebandy på lunchen och Runday kommer hit och har företagsträning efteråt.

 2. Vilken härlig start 🙂 En dag som denna spenderas på kontoret framför datorn. Och så lite däckbyte på det 🙂

 3. HEJ VÄNNEN! Vad fina de är gullungarna! Galet söta! Jag får ett BEHOV att att skicka presenter när de är så söta, måste nog sätta mig vid symaskinen i helgen… 😉

  Jag startade min dag på cykel till jobbet! Jätteskönt men lite kallt åt öronen. Solen sken dock och allt runt om mig var grönt grönt grönt vilket ger energi till max tycker jag! Härligt!

  Ha en underbar dag!
  KRAMAR!

  1. Grönt – grönt – grönt! Vilken bra energi in, jag är impad av cykelentusiasmen, vi får fixa rätt pedaler nu bara så får du ännu bättre flyt! Paket kom ju igår, tack tack igen!!! Kram

 4. Det låter som en bra plan tycker jag! Själv ordnar jag orange event för hela slanten ( mitt arbete har en orange logga) inför våren och till kvällen blir det arbete i skolans matsal för sonen klasskassa och förhoppningsvis ett litet tränignspass efter det! happy torsdag!

 5. Vilken underbart härlig blogg du har! Jag blir glad in i varenda liten cell när jag läser dina inlägg! Finns så många träningsbloggar vars ”pepp” inte grundas i träningsglädje utan i att visa upp sig själv och sin (magra) kropp. Men dig blir man bara så där måbra-träningspepp-glad av! Härligt att du njuter så av vardagen. Jag har själv en liten 6-veckors guldklimp som jag myser med =) Kram och ha en fortsatt bra dag!

  1. Åh men tack! Nu blev jag glad. 6 veckorsbebisar är också bra guldmaterial, precis som vår lilla som blir en hel vecka idag!

 6. Jag jobbar inomhus och tittar ut genom fönstren på det vackra vårvädret… Fast jag ska inte klaga för jag fick en härlig morgon hemma med min lilla Ebba som är drygt 18 månader och FULL av energi. På lunchen passade jag på att så basilika och plantera våra dahlia-knölar så jag fick lite tid i solen då. Härlig årstid!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!