Välkommen till din nya favoritblogg!

Bästa sortens utelunch

Den bästa sortens utelunch är den som äts utomhus! Okej att jag är svag för ett glas bubbel och en god fiskgryta på fin restaurangadress, men en lunch som njuts på klippa (eller på en bergssida) är så långt mycket bättre. Faktiskt bäst. 

utelunch Jag unnar alla mer utomhus. Kanske reagerar inte du som jag, men för mig är precis det här att vara rik. En torsdagslunch och en jobbeftermiddag på en klippa på Björnö. Jag ska försöka förklara vad det är som naturen gör med mig, som den eventuellt gör för dig, eller som den kanske skulle göra för dig, om du gav den chansen?

Att sitta här gör att telefonen blir ointressant. Här kan jag vara, får jag vara, ifred. I timmar jobbade jag ostört, lät bli att ta in omvärlden och fokuserade in i det som är det jag gör just nu. Lät bli att ta input från andras dag, lät bli att scrolla, lät telefonen ligga. Kreativiteten blir ny, fantasin får flöda. Färre fel och fler rätt. Mer mod och kraft. Andetaget, genast i magen. 

En utelunch på Björnö naturreservat när solen skiner och det fortfarande är försommar, innan alla Ingaröbor och tillresande fått ledigt och också vill spendera sin tid här, det är bästa sortens lunch. Välkommen ut på utelunch du med!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!