Välkommen till din nya favoritblogg!

Midsommarvecka – it’s on

Godmorgon! Midsommarveckan har börjat och jag kan checka av att jag har en helt galen to-do-list som sträcker sig lång. Klassiska ”innan-semestern”-grejer men också en massa annat som blivit över, jag är säker på att du har det nästan likadant, om du inte råkar vara föräldraledig eller så. En av de sakerna är att vara en halvdag ledig från jobbet för att vara med stora E på förskolan innan hon slutar där. Alltså, en grej som stjäl en halv dags arbete från jobbet. Den där to-do-listan bråkar lite med mig således, och till det lägger jag att den korta midsommarveckan startar med vab. Oh fab.  

Det har ekat tomt här under helgen och det är för att jag spenderade den på världens bästa jobb, som löparlägerarrangör för gruppen Springande tjejer. Ett härligt gäng drillades i löpskolning, intervaller, styrka för löpare, backintervaller och lite rörlighet och explosivitet som grädde på moset. Det är verkligen fantastiskt på Skeviks gård, där finns ett lugn och en harmoni som är helt speciell och maten är så galet god. Kom med när jag släpper datum för i höst! (en av sakerna som står på to-do-listen, det med). Kameran fick vara hemma, men det hände och jag ska också fota övningarna som ingick i styrkepasset, så du kommer få lite feeling.

När jobbdagen var slut igår och väsentliga ärenden som att åka och köpa spd-pedaler (till min nya cykel!!!), handla och spela memory med lilla E klarats av packade vi in oss i bilen och åkte ut till Björnö. Kvällsmat på klippa, 25 grader i luften klockan 20 och varm havsbris. Lyckligt lottad! Med det i bagaget känner jag mig ändå redo att starta denna kaosvecka som alltså börjar med vab. Jag har roliga möten och väntar spännande besked och det är två veckor kvar till raceday i Åre.

Min ambition är förstås också att bocka av att ge dig några matnyttiga kunskapsfyllda inlägg, något eller några träningspass att kopiera, kanske något gott recept att testa och ett eller flera ord på vägen. Vi kör helt enkelt, midsommarvecka, it’s on! Godmorgon!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!