Välkommen till din nya favoritblogg!

Röjk – Jag vill också göra röjåk!

Jan är skidåkare. Och grym med textilier. Ett passionerat proffs som driver bolag. Som jag gillar att träffa passionerade proffs som brinner!

Om någon vecka åker Röjk till Japan för att åka fantastiska ”Röj-åk” – det är såklart perfekta skidåk och gav namn till bolaget. De där åken filmas för både skidfilm och del av marknadsföringen för säsongen 2013/14.

Ni vet att jag bara gillar grejer jag verkligen gillar. HUR coolt är det inte att en skibum läser textildesign, skapar vinnande helt nytt eget tyg som tar hem priser och senare brottar sig in bland stora outdoormärken? Tyget är eget, skapat för att stretcha lagom och åt rätt håll, hålla värme, andas och vara snyggt och kul under tiden. Coolt. Jag är såld på Eskimo Quads (finns bla hos Addnature) och prinsen älskar sin Tvister helmet hood. Hatten av och mitt varmaste pepp för framtiden!

röjk2013

röjktshirt

röjk 2013

Hej Röjk. Jag kan åka skidor. Har en sjätteplats från ett  junior-sm i slalom, har landat i störtloppsnäten i Åre pga tuff satsning och varit uttagen till Europacuptävlingar i storslalom. Med mina meriter som helarbetande småbarnsmamma ger jag en ny touch till ert superherogäng. Har hört att man kan ta tjänstledigt för puderdump i japan. Ni slår väl en signal?

Tänkte väl. Passion och pepp, check.

 

 

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!