Välkommen till din nya favoritblogg!

Semesterenergin från Åre

Två veckors semester i Åre är slut och jag är åter på plats på Ingarö. I kroppen finns massor av energi och en stor lust att ta tag och att styra upp, en sådan där känsla man vill haka fast i efter semester, du vet?

Semestern har handlat om socialt umgänge, snö och att gå dit lusten velat och hur vädret blivit. Efter dagar med snöfall som blev mulet som blev storm som blev regn kom till slut solen och efter lång väntan fick vi till och med skidåkning i högzon. Tänk vad snabbt det går att glömma regn när solen ler.

Stora E fick gå en vecka i skidskola och älskade det, lilla E hittade kärleken till skidåkning och jag hittade energi till bullbak och att måla om en köksvägg till en fin grå nyans. Bara sådär. När 1,5 vecka var till ända och jag skulle sätta mig på ett plan mot Stockholm och en bokad konferensbiljett skrek kroppen nej. Inte nu när solen kom och snökanonerna (skidskolegruppen såklart) skulle ha avslutningsuppvisning och hela gänget skulle ha avslutningsmiddag för våra fina veckor.

Jag blev kvar och vi fick en sista avslutande helg i sol innan vi nu mött våren i Stockholm. Två veckors semester är slut och i morgon går jag till jobbet med en ny energi att styra upp.

Jag är säker på att du märkt att jag kopplat ner, men nu är jag redo att koppla upp!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!