Välkommen till din nya favoritblogg!

Testfamiljer sökes av STF

För fjällsugna resenärer med barn mellan 6-12 år finns en möjlighet att komma billigt undan då STF bjuder på vistelse och boende, kolla in detta:

Svenska Turistföreningens projekt Get Real Kids söker 250-300 barn i 100 familjer med barn i åldrarna 6 – 12 år som med sina familjer vill vara med och utveckla ett barnkoncept för vandringsleder och fjällanläggningar. Alla friluftsintresserade familjer är välkomna att anmäla sig. Ingen fjällerfarenhet behövs. Uppdraget går ut på att på egen hand upptäcka fjällen och ta del av det utbud som finns på och runt STF’s fjällanläggningar för att sen komma med idéer och förslag till framtida utveckling.

outdoor6

Alla familjekonstellationer med högst två vuxna, minst två och högst tre barn är välkomna att anmäla sig. De fem fjälldestinationer som är värd för uppdraget Get Real Kids är STF Grövelsjön Fjällstation, STF Abisko Turiststation, STF Ramundberget, STF Saltoluokta samt vandringsleden mellan Nikkaluokta och Vakkotavare, där en del av turen går längs Kungsleden.

Lät mysigt, tycker jag, så det får bli dagens tips till alla fjällintresserade med semester mellan v.27-v. 29. Ansökan stänger den 26 maj. 

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!