Välkommen till din nya favoritblogg!

Reblog: 10 steg till en bra självbild

Fick en så himla skön kommentar kring det här med att Uppochhoppa är en fristad där träning är träning och inte fettförbränning. Den blev jag glad av. Jag tror generellt att vi ska bry oss så himla mycket mindre om hur vi gör och mer hur vi mår när vi gör det. Eller hur vi mår efteråt. Typ som träning, det är skitjobbigt att träna (true story) men också svinroligt, spännande och intressant.

Trygga människor är härliga människor är glada människor är snygga människor. För visst kan det vara kul att vara snygg. Men börja med insidan, så ordnar det sig det där. Jag vill tillägga en sak här. Att träning och det vi kallar hälsa är för alla. För kvinnor och män, för henom. Det är lätt att avfärda mjuka värden om hälsa inifrån och ut som en kvinnopryl. Det är det inte. Bilden nedan är klickbar och tar dig till sköna punkter.

tips självbild

Om du börjat glida omkring med fötterna på ytlighetens bananskal eller måttstockar dig fram genom jobbkorridoren ger jag dig tio steg till en bra självbild. Checka av om du behöver landa inåt.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!