Välkommen till din nya favoritblogg!

Träning som inte är träning som är träning ändå

Helgens träning i ett kort sammandrag: Lördag morgon sprang jag och gjorde lite plankor hemma direkt efteråt. Kände mig nyfiken och lekfull när jag valde smala nya stigar vid sidan om grusvägen. Tassade i barfotaskor och började gå när det arga knät gjorde sig påmint några hundra meter hemifrån. Drygt.

Söndag. Långpromenad med barn i barnvagn. Tre stycken barn, två vagnar, fyra trötta föräldrar. Och en glad och pigg gul labrador. Strax därpå åkte jag och prinsen till skogs för mer promenerande (nu med bästa svarta labradoren) och en massa djupa knäböj. Tre liter kantareller stod för det vertikala arbetet och följde med hem. Skogen alltså – jag är ett fan!

Mindre roligt men faktiskt helgens nästan jobbigaste träning (vilket ju är roligt i och för sig) var den timme jag spenderade med gräsklipparen i kväll. Typisk vardagsträning som faktiskt tar där den ska. Långpass och dubbelpass i all ära, men vardagsaktivitet kan också ta där den ska. Särskilt när resultatet är kantarellmackor till middag.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!