Välkommen till din nya favoritblogg!
ullunderstall

Ullunderställ, julklappstips till henne

Det finns så mycket ullunderställ som ärt snygga just nu. Ibland blir det dock information-overload och därför tänkte jag smalna ner utbudet åt dig. Här är två underställ som jag favoritmarkerat hos mig själv och som jag ser fungerar som en perfekt julklapp till de allra flesta tjejer. Ullunderställ är ett plagg som fungerar året runt, det behöver tvättas mer sällan än underställ i andra material givet att det inte luktar illa efter användning. Mer hållbar shopping än mycket annat.

Det översta understället är något mer trendigt och det andra klassiskt. Båda har bra hållbarhet och är i mulesingfri merinoull, som det ska vara. Nu noterar säkert också att jag har en crush på Norge som inte går över… Jag vill supporta det inte typsikt kvinnliga rosa/lila, utan funktion och snygg design och här är två praktexemplar!ullunderstall

  • Åkle från Kari Traa i turkost/navy. (tröja)Träffar mig rätt i hjärtat med alla former jag gillar. Trianglar, ränder, kulören. ÅH! 699 kr / del normalt, nu 519!. Rund halsringning med farfarsknäppning, snyggt alltid. Åkle pants. Hellånga gör dem bra till allt annat än alpin åkning, där kör vi 3/4 ni vet! 100% ull.
  • Bergans of Norway, Fjellrapp (tröja) är klassiskt snygg och blir en långvarig favorit i garderoben. 695 kr. Bra till såväl svettiga längdturer, vinterlöpning och skidåkning och klifri enligt mig. Finns i många färger, den här kombinationen är min favorit. Byxorna går i vinrött och finns även i min favorit 3/4 längd. (jag äger och rekommenderar). Min bästa Fjellrapp-tröja är den med half-zip. Det görs alldeles för få underställ med half zip! 649 kr.
Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!