Välkommen till din nya favoritblogg!

Är han ett geni?

En dag på vår Åresemester packade vi ryggsäck med lite fika och gick ut på vår bakgård Totthummeln och kom hem undrandes kring om vår treåring möjligen är ett geni?

Vi gick led och skidbacke upp mot toppen och betraktade allt arbete som pågick i sadelns skidområde. Ny nedfart huggs fram och fler pister får konstsnöanläggning. Det är kul att se också skidområdet i sommarskrud tycker jag!

När vi kom upp till starten av backen som heter Viksvängen, på krönet i sadelbacken satte vi oss för att fika. Det här är förresten en vanlig vy för en selfie för skidåkare i Åre då utsikten över Åresjön är fantastisk. Precis när jag packat upp festis och fika tittade lilla E upp, pekade på utsikten och sa exalterat: Men – det är precis som hemma, vi är i tavlan!

Helt förundrade tittade jag och mannen på varandra innan vi snabbt bekräftade att ja. Vi sitter faktiskt precis i tavlan. Den stora svartvita tavla som hänger på vår vardagsrumsvägg på Ingarö och som är ett foto taget på toppen av Totthummeln, ca 100 meter ovan och bakom ryggen från oss sett, där vi alltså satt, mitt i tavlan.

Så sjuk grej, att han fick ihop det. Jag är fortfarande helt imponerad och funderar på om han är ett geni månne? Har du varit med om något liknande? Det kanske är vanligt, men det känns som en ganska oväntad grej för en treåring att ha ett sådant perspektiv och sätta ihop verklighet med foto på vägg.

Vi mumsade på och pekade tillsammans ut vår lägenhet, som ni ser precis millimetern till vänster om lilla E’s huvud innan vi vandrade ner i liftspåret och hamnade hemma igen. En härlig enkel tur på vår bakgård i Åre.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!