Välkommen till din nya favoritblogg!

Hur jag skapade mitt drömjobb

Jag skapade mitt drömjobbb genom hårt arbete. Genom att vara passionerad, tro på att det skulle gå och genom att vara sann med vem jag är.

Här kommer en snabb lista på hur du kan skapa ditt drömjobb:

1) Tuffa frågor. Ställ dig själv de tuffa frågorna. Vad är viktigt för dig i ditt arbetsliv? Är det utveckling? Är det lön, är det påverkansgrad, är det var du befinner dig fysiskt? Finns det en framtid för dig, blir du inspirerad eller trött av din arbetsmiljö? Ibland är det svårt att formulera vad du vill ha, börja då med att tänka vad du är färdig med. Utgå därifrån när du sedan börjar skissa på drömtjänsten!

2) Vill du jobba med något du brinner för – är det samma sak som ditt drömjobb, eller inte alls? (denna är faktiskt inte helt enkel, en kan ha brinnande intressen men inte vilja jobba med det ändå, eller så vill du just det)

3) Utveckla dig – utbilda dig – och fråga vad du kan hjälpa till med!

4) Nätverka. En nuvarande kollega eller leverantör kan vara din nästa kund någon annanstans. Se alla. Äg att allas kompetens är viktig, din och andras.

5) Visualisera. Hur ser det ut vid målet. Lägg en plan med delmål.

6) Kontakta personer som befinner sig där du vill vara. Alla behöver äta lunch! Fråga om du kan få bjuda på lunch mot lite insikter i hur deras arbetsmetoder/dagar/arbetsliv/utmaningar ser ut, eftersom du har en dröm i sikte och jobbar mot den. Få tackar nej till det!

7) Våga. Vilja. Vinna.

klippa-6260

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!