Välkommen till din nya favoritblogg!

Fem träningsappar

Fyra träningsappar jag använder och en bubblare till nyhet:

1) Tabata timer. Tabatatimer använder jag såklart för tabata-träning, en enkel och rak app som håller koll på intervallerna i tabataform. Bara att tuta och köra. Finns för Iphone och Android.

2) Ultratimer. En intervalltimer där det mesta är reglerbart. Jag kan välja namn på pass, lägga till övningar, välja antal set, göra vilan i en färg och aktivitet i en annan. En favorit bland många instruktörer! Jag tycker dock att den buggar och stänger ner sig själv ganska ofta i androidversion vilket är synd. Finns för Iphone och Android.

attblogga-09232

3) Blogilates. Casey Ho’s egna app med träningsprogram, jag använder den då och då som uppvärmning samt körde en del av dessa pass när jag var föräldraledig med barnvagn. Passen är korta och bygger på egen kroppsvikt. Finns för Iphone och Android.

träningsappar

4) Casall TOD, training of the day. En bra app med färdiga klasser, bara att hoppa in och köra. TOD utgår från olika redskap i Casalls serier, medicinboll, hantel etc. Finns för Iphone och Android.

5) Sprinter. Björn Borg släpper träningsappen vid namn Sprinter där det går ut på att träffa andra likasinnade. Du samlar träningsstatistik som blir till bränsle i appen och när bränslet fyllts på öppnas funktioner upp och en kan bland annat skicka meddelanden med andra som använder appen, lite som en datingapp för tränande. Finns för Iphone.

BB_AW15_4_BEACHGYM_076

Det var fem träningsappar det! En hade kunnat tro att jag skulle använda massor av träningsappar, men det gör jag faktiskt inte. Inga slags mätande av distans eller fart när jag springer, till det har jag klocka. Däremot lyssnar jag en hel del på musik och poddar via telefonen. Här listar jag poddar, om du missade det förra veckan. Vet du förresten att du kan lyssna på mig i några podcasts? Jag har gästat både Fitnesspodden och Hälsa på dina villkor och i höst blir det två ytterligare podcastinspelningar.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!