Välkommen till din nya favoritblogg!

Swept away by wanderlust

För några veckor sedan strosade jag på stan mellan två möten och gick in på Urban Outfitters (ligger på Biblioteksgatan, om ni fick upp ett frågetecken). Där säljer de allt möjligt jox mellan korny inredningsdetaljer och kläder, men jag kollar alltid deras bokutbud först för det är en guldgruva av kul och annorlunda titlar.

När jag hittade boken Wanderlust blev jag ståendes länge, men inte i tvekan utan i ett starkt ja i magen. Vi behöver gå upp mer i de stunderna kan jag tycka generellt. Att stanna kvar när lyckan liksom vispar om, oavsett om det är över en bok, ett möte med en person eller något vi hör. Inte bara hasta på och komma tillbaka till sen, någon annan gång. Anyhow. Jag blev lycklig av boken. Köpte den såklart.

wanderlust

wanderlust-3

wanderlust-2

wanderlust-4

wanderlust-5

Det är en ”fyll i mig”-bok, men inte med enbart klassiska listor som är samma. Här finns plats både för tankar inför en resa, vackra citat om resor, saker att ta reda på, uppaningar om att granska sina fördomar, släppa på kontrollbehovet, upptäcka mer, skriva handskrina brev… Alltigenom härliga saker som tar lite längre tid och som kräver engagemang och eftertanke längre än tiden för en instagrambild.

En kär ägodel nu, att ta med på resa. Som en påminnelse att låtas sig svepas med av lust och bejaka själva resan i resan.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!