Välkommen till din nya favoritblogg!

Nagellack som sitter kvar

Att få nagellack att sitta kvar är ett problem som många aktörer på nagellacksmarknaden försökt lösa. Jag har förstått att hur länge nagellack sitter kvar är väldigt individuellt, ett lack som sitter bra på en persons naglar kan fästa dåligt på någon annans etc. Jag gillar färgstarka naglar, men är ingen höjdare på att piffa och fixa med manikyr. Jag tycker dock det är roligt och tänkte skicka med lite tips (som säkert flera av er redan har koll på) som jag lärde mig på BBC.

depend7stepsystem-1

Att nagellack ramlar av och inte sitter kvar är vanligt. Vatten är en stor bov, att bada länge eller diska sliter hårt på nagellack. Ett vanligt misstag som gör att nagellacket fäster sämre är att inte göra rent naglarna ordentligt innan start.

Jag har registrerat denna kunskap tidigare, men har ändå glömt bort det innan nagelfix. Depend, som var partners på årets BBC har löst detta smidigt, genom att inkludera nagelrengöring som steg 1 i deras 4-stegs ”7day”-system. Ett nagellackssystem som ska hålla i en vecka.

depend7stepsystem-2

Stegvis guide för nagellack som sitter kvar

  1. Rengöring. Nageln rengörs med remover och bomull.
  2. Grundlack. Skyddar nageln från missfärgning och ger bra bas.
  3. Färg av ditt val!
  4. Topplack som försluter och ger en härdande effekt.

Det är bra att hålla sig till samma märke, där produkterna verkligen är menade att jobba tillsammans.

depend7stepsystem-3

Jag har testat några olika system som säger att de ska hålla i en vecka. Hittills har inget fungerat riktigt så länge på just mina naglar, men något som hjälper mig massor är om jag som steg 5 fortsätter att ha på nytt överlack varje eller varannan dag.

I lördags målade jag mina naglar i nya poppiga vårfärger från Depend. Vårens trender är starka färger så som korall och turkost, blått och grönt kommer stort!

depend7stepsystem-4

depend7stepsystem-5

depend7stepsystem-6

Såhär såg naglarna ut i måndags morse, ett riktigt bra resultat för att vara mina naglar. Lagom till onsdag var det läge att göra om. Sju dagar är utopi för mig!

Jag tycker att det är ganska snyggt att kombinera två färger på det här sättet på naglarna. Jag gör inte det varje gång jag målar, men det är en kul effekt som är enkel. Att fixa med andra slags dekorationer är inte riktigt min stil.

Depend 7day system är nagellack som sitter kvar. Kanske inte fullt ut i sju dagar på just mig, men kanske på någon annan? Tips!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!