Välkommen till din nya favoritblogg!

Härliga helg – vackra vardag

Det blev en härlig helg med intervallpass och världsrekord i lekplatsbesökande* när vi besökte svärmor i Linköping i helgen. Därutöver hann vi med fyraårskalas och att montera uteplatsgasolvärmare som vi fick i försenad födelsedagspresent. Värsta bästa presenten, värsta bästa helgen.

newbalance boracay-2

Jag gillar mina helger och jag gillar min vardag, det går undan nu på vårkanten. Mycket som händer, många projekt åt alla håll. För mig är det viktigt att planera min tid och se till att det inte bara fylls på, lite luckor behövs också. Vi ska ju exempelvis till New York, min utmaning nu är att verkligen ligga i fas när vi åker, så att det blir tre lediga dagar.

Intervallpasset jag sprang var en gammal klassiker som bor i min ultratimer, perfekt att det inte är en ursäkt att inte springa intervaller för att ingen klocka är med, klockan och hela passupplägget i mobilen, men start och stoppsignal rätt in i örat genom lurarna. Jag sprang i mina New Balance Boracay som jag verkligen tycker mycket om. Pigga och lätta skor som sitter väldigt skönt på foten, det var också de skorna som fick åka med till Thailand sist. newbalance boracay-4

En härlig helg är hursomhelst över, en vacker vardag har bara börjat. Nu kör vi måndag!

*Det är nog inte världsrekord, men att få in fyra olika lekplatser på en dag, utan att heller ens anstränga sig extremt för att hitta dem, det är lite rekordigt. Bra områdesplanerat Linköping!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!