Välkommen till din nya favoritblogg!

Lucka tre – Simma och träna gratis hos Medley

Att gå på badhus är fantastiskt!  Därför ska jag såklart nyttja lucka nummer tre. Jag tipsar min man om det här erbjudandet, sedan gör vi en kväll på badhus med hela familjen och jag kan dessutom passa på att väcka crawlkunskapen från i våras med lite teknikträning. Helt perfekt avbrott i december, att träna och bada och göra det gemensamt! Varför inte köra en träff med kompisar i badhuset – lite så som en aktivitet som hände i yngre dagar!? Juletider handlar om att ses och handen på hjärtat, att träna och äventyrsbada ihop är minst lika kul som att ses hemma hos någon för en lussefika. Vem vet, du kanske hittar ett nytt favoritgym på köpet?

konferens med träningEveryday stories julkalender

I dagens lucka får du träna och simma helt gratis hos Medley i en vecka!

Utmaning, äventyr eller avkoppling? Hos oss får du allt! Med Medleys breda utbud behöver du aldrig välja mellan bad, gym eller gruppträning. Oavsett om du gillar aerobics, motionssimning, yoga eller badkalas finns det något för alla, stora som små.

Medley driver 35 bad- och friskvårdsanläggningar i 21 kommuner runt om i Sverige. Vi jobbar för att alla ska hitta något som passar, oavsett om man är ung eller gammal, nybörjare eller elitidrottare.

Aktivera en veckas gratis träningskort, gäller alla Medley-anläggningar i Sverige – Klicka här och fyll i dina uppgifter så kommer info om hur du aktiverar ditt veckokort till din mail!

Julkalender Medley

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!