Välkommen till din nya favoritblogg!

Dubbelt upp

Den här torsdagen har varit dubbelt upp flera gånger om. Dubbelt som i att jag tränat två gånger, jobbar två pass och dubblerat formar med ugnspannkaka i ugnen. Jag hämtar också barnen tidigare på torsdagar vilket ger ungefär dubbelt så mycket tid med dem på kvällen, men det är också anledningen till dubbelt jobb.

image

Om just det här, att träna i hyfsat pressat schema, blev jag intervjuad idag. Tidningen kommer i februari och vi pratade också mycket om min stora utmaning 2016. Det gav precis rätt glöd till att göra premiärpasset i den träningsplanering som ligger och tar form nu, istället för att vänta in en dag eller två till så gjorde jag det bara. Jag lyssnade och var i mitt varför och jag blev så sugen!

Om det här med tiden så levererade jag inget som ni inte hört förut, utom att det här kanske blir ett citat:

”Alla människor får lika många timmar och minuter varje dygn. Vissa blir elitmotionärer, andra väljer soffan”.

Dagens träning har faktiskt inte varit särskilt mycket egentligen. 30 minuters jobblöpning på lunchen (jag testar skor) och så kvällens ändå hyfsat korta premiärpasset.

Nu ska jag göra den där jobbtimmen jag behöver komplettera med. Att lägga dubbelt upp med barn slapp jag faktiskt mitt i allt!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!