Välkommen till din nya favoritblogg!

Teamet går först

Inne i TEAMuppochhoppa på facebook ligger länkar med förhandsinfo för de två skidlägren som vi på träningsevent anordnar i vinter. Båda är lyxigt sammansatta, det ena med fokus både längd och alpint och en tanke som fortsättning och fördjupning på de blogger ski camps som vart förr om åren. Det andra lägret är ett renodlat längdåkningsläger. Anmälan öppnar på torsdag!

teamuppochhoppa.fb

Något som är viktigt att poängtera för mig är att TEAMUppochhoppa verkligen inte är någon fanclub till bloggen Uppochhoppa, utan en orange energigivande plats där alla är lika viktiga och varje teammedlem kan ge och ta i den mån den vill. Att vara med i ett lag är något riktigt jäkla roligt. Man vet att det finns någon som hejar på en. Som vill göra high five.

Vi vill göra varandra bättre, och lindra fall av besvikelse. TEAMUppochhoppa. För energi i kvadrat. Pepp, personliga berättelser, träningskompisar och kul påhitt. En plats där vi målar världen i orange, delar med oss av kunskap, energi och bara är allmänt härliga. Alla är välkomna, gruppen är sluten och du måste begära medlemskap för att se och läsa innehållet. Alla medlemmar kan lägga till sina kompisar och sprida energi. Alla får posta – men vi undviker bloggspam, istället bygger vi något bra av utmaningar, måluppfyllelse, första steg och rekord.

Hell yeah – jag vill bli medlem nu!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!