Välkommen till din nya favoritblogg!

Jag flyger med egen kraft

Idag har jag sagt upp mig från mitt gamla jobb som digitalt ansvarig för en av Metros affärsområden. Nyss ändrade jag min linkedinprofil till att vara hälsoentreprenör. Det här är en stor, viktig och enormt härlig dag för mig. Ja, det är faktiskt så att det rullar rörda tårar.

Visst är det nervöst magpirr. Men mest är det lycka av att flyga för egen kraft.

Äntligen ska jag få ge allt av mig till det jag brinner mest för. Äntligen ska kreativa idéer kring träningshappenings få all min tid. Äntligen ska orden till er få mer utrymme. Inspirationen, träningspassen, recepten, tipsen, känslorna! Äntligen ska jag kunna skapa de drömuppdrag och de projekt som ligger och gror i tanken. Till min hjälp för vårt och våra – inte mitt och mina allena – genomförande har jag världens bästa VD Mela, som jag gav en dubbelhighfive till tidigare idag innan hon for från kontoret för att hämta sina små. Äntligen skapar vi vårt eget livspussel, vi gör inte det bästa vi kan av de bitar någon annan häller ut.

Mela och jag sitter här. På eget kontor. Med fler planer än drömmar. Med energi och magi. Och jag är så in i bombens lycklig. Och så in i själen tacksam.

DU är del av det här. Du är del av allt som varit, och jag säger äntligen högt för mig själv när jag tänker på allt vi kan göra tillsammans framåt.

Backinervaller och blåbärspaj. Hell yeah, nu växlar vi upp!

blåbär2

Zemanta Related Posts Thumbnail

duär23

session5

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!