Välkommen till din nya favoritblogg!

Tack till dig

Till dig som läser. Till dig som hoppar eller som inte kan. Du som kämpar i motvind och snålblåst. Du som har flow. Till dig som tänker mer än gör. Till dig som skriver, till dig som springer. Till dig som ger allt nu. Till dig som bidar din tid. Du som dricker te, öl eller smoothie. Du som äter popcorn, energiboll eller snabbmakaroner. Som svettas på vägen till, stressar på vägen från. Du som har hittat balansen. Till dig som pluggar, till dig som jobbar. Åker taxi eller cyklar. Tränar, älskar skrattar, gråter, envisas, faller och ler.

TACK för att du är med mig. Och för att jag får vara del av det som är du, även om det är en promille i en kommentar som blev av eller inte blev.

_MG_2859

 1. Men tack själv snälla du! Tack för att du sprider träningsglädje med fokus på hälsa istället för bara utseende. Tack för att du gör att jag får en bättre känsla i magen efter ett besök på din blogg!

 2. Tack själv! Härlig pepp inspiration! Ska bli spännande att följa din andra gravidresa-jag är också inne på nummer två, där min S är några månader äldre än din E!
  Lyck till med webbshoppen!

 3. …och stort Tack till dig som skriver! Till dig som låter oss ta del av dig och som inspirerar oss. Till dig som sprider värme, glädje och vardagsliv.

  Tack för att du är med oss!

 4. TACK till dig fina! Tack för underbar energi du sprider och för allt fantastiskt du gör! Letade lite efter dig på mässan igår, men hade otur och hittadedig inte 🙁 jaja, förhoppningsvis en annan gång 🙂

 5. Tack! ( jag jag tänker ta åt mig, suga åt mig och sträcka på mig som en stolt ”uppochhoppare”) 🙂
  Men framförallt. Tack till dig. För all den tid du lägger ner på bloggen till att inspirera. Tack för att du, även om du inte får reda på det, får mig att gå ut genom dörren och springa uppför den där backen jag inte tror jag ska klara eller för att du andra dagar när skit kommer i min väg och får mig att känna mig liten och dålig, har riktat ett sånt där perfekt inlägg om att ” du är bra som du är”.
  Jag har lite knackigt med träningsintresserade i min bekantskapskrets och studsat in och ut på olika communitys i ett sökande efter likasinnade men aldrig känt mig hemma, aldrig besökt ngt event eller skrivit en kommentar. Men nu känner jag mig ”som hemma” och laddar för att hoppa på något kommande event.. tack för att du bjuder in oss till en stark skara tillsammans! OBEROENDE om vi just knutit våra första träningsskor och egentligen aldrig använt dem ännu eller om vi just sprungit vårt tredje maraton! Du är toppen!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!