Välkommen till din nya favoritblogg!

Jag önskar dig tid

teamuppochhoppadelarmedsig

Idag är det frilansjournalisten och bloggerskan Emilia som delar med sig. Hon är medlem i TEAMUppochhoppa och tyckte att det här var ord som passar för er. Och jag håller med henne. Tack Emilia!

Jag önskar dig tid

Många av oss vill så mycket, men vi suckar över att tiden inte räcker till. Jag är en av dem, men på senare tid har jag omvärderat tiden. För är det något vi har, så är det väl ändå tid? Det finns massa saker att göra, och många av dem är riktigt roliga. Då är det klart att vi vill haka på. Men jag tror så här: när vi känner att tiden faktiskt räcker till, då kan vi njuta av det vi gör. Man hastar inte igenom allt det där roliga, man lever nu, och inte där framme i framtiden.

Det jag vill säga är: jag tror inte på ett fullspäckat schema. Det jag däremot tror på är att du kan välja din tid, din glädje, din prioritering.

Träning. Vem vill inte ha mer tid för den? Att klämma in den där den passar är ett sätt. Fånga de där stunderna där en kvarts träning gör susen för kropp och knopp! Men om du som jag också vill gå på ett pass, eller ta en längre löprunda – hur ska vi göra? Svaret är inte enkelt, då alla har sitt att stå i. Men några råd!

  • Välj! Och välj bort – lösgör den där tiden för dig själv! Kan det vara att be chefen om en längre lunch någon gång i veckan (och ta ett lunchpass)? Eller fixa barnvakt? Eller välja bort Idol framför endorfinrus? Du bestämmer, du väljer, du får tid till det du vill!
  • Planering. Tänk efter vad som är viktigt för dig – och prioritera – är det träna du vill, sätt det högst på listan. Vissa saker måste vi sköta och göra – men se till att din prioritering hamnar på första plats när du planerar den kommande veckan. Har du mentalt bestämt dig, då jobbar du automatiskt för det du vill (medvetet som omedvetet).
  • Flest träningspass: bäst? Nja. Jag tror att less is more. Det är kanske inte antalet träningspass som räknas, utan vilken kvalitet träningspassen har. När du har valt din prioritering, satsa på att varje minut ska vara av kvalitet. Typ att du tränar när du tränar. Lite så.balans hälsa
Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!