Välkommen till din nya favoritblogg!

Årets schema på Blogger Boot Camp

Gott nytt träningsår kompisar! Nu är vi några timmar in på 2015, och som vanligt öppnar anmälningsmöjligheten till årets Blogger Boot Camp. Alldeles, alldeles strax faktiskt. Programmet och schemat är fullproppat till bristningsgränsen, lineupen med instruktörer har aldrig varit så lång som i år. Fler träningspass och föreläsningar och massa glädje, gemenskap och energi – precis som vanligt. Årets träningsplagg som kommer med anmälan kommer från Under Armour, och de 40 första anmälda får en extra present i form av Annika Sjöös nya Paleokokbok!

När: 14 mars 2015

Var:  KTH-hallen i Stockholm

För vem: Alla som bloggar, gillar bloggar eller bara läser bloggar. Träning efter egen förmåga och nivå. ALLA kan!

Till anmälan!

En nyhet är att vi har abbonerat bussar som ger alla BBC-deltagare skjuts från partnerhotellet till BBC, och från BBC till kvällens fest. Vi vet av erfarenhet att armarna kan vara lite trötta och att bära goodiebag och väskor sliter på festhumöret. På kvällen myser vi, lär känna varandra mer, delar ut stort prisbord och mumsar på goda grejer. Ja, det ska bli fantastiskt, inte sant?

Schema Blogger Boot Camp

Träningspassen går alltid åt först, men mitt tips är att försöka skapa ett schema som gör att du känner ork genom hela dagen. Variera med några workshops eller föreläsningar så att du kan ge ditt max och delta med full energi på de träningspass du går på. Vi med partners bjussar som vanligt på energi i mellanmålsform och alla glada ansikten brukar ge oanade krafter och resurser, men ändå.

bb  DSC04778

_MG_4877

_MG_5363

_MG_5279 _MG_5033

_MG_4773

_MG_4778

_MG_5077

_MG_5224

Jag ska ge en workshop om mediakit och dess betydelse. I vanliga livet är ett starkt och bra CV en viktig grej – precis som ett CV fungerar bloggarnas mediakit. Tips, tankar och vägar fram till hur du skapar business på ett vinnande mediakit. Gör mig gärna sällskap på just den timmen om ni är nyfikna!

Jag instruerar på blogg

Det är en ynnest att få jobba med detta event som ligger mig så varmt om hjärtat –  jag hoppas att ni ska tycka om det!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!