Välkommen till din nya favoritblogg!

En till bodylotion och jag blir tokig

Många fina nyårslöften i omlopp just nu. Jag har ett till dig här, som gissningsvis, om du är det minsta som jag, kan vara rejält utmanande. Det har inte med träning att göra sådär direkt. Möjligen indirekt då produkten används efter dusch.

Bodylotion. Hudkräm. Body butter. Hur många burkar/flaskor kan en äga?! På något mystiskt sätt verkar bodylotions och krämer trippla sig själva under ett år (även tiden före bloggen och diverse goodiebags). Jag hinner aldrig med. Eller tappar stinget. Smörjer lite, lägger av. Helt seriöst, jag kan aldrig minnas att en bodylotion tagit slut. Men förnyar sig, det gör de.

image

Det verkar ju larvigt. Men i några veckor har jag då och då använt en nyöppnad (såklart, trots att förrådet var fullt med påbörjade burkar och flarror) burk från Maria Åkerberg. Body balm white chocolate. En helt igenom trevlig och ekologisk produkt. Inte överdrivet fantastisk, men bra. Trevlig.

Och nu har jag lovat mig själv att den här burken, den ska ta slut. Inte damma igen i ett redan överfullt badrumsskåp där den sedan ersätts av något nytt och lämnas till sitt öde eller en rensning.

Vit choklad. Tills det tar slut. Jo, det får bli mitt första nyårslöfte för 2015.
Kika in i ditt badrumsskåp. Jag utmanar dig att använda slut på din senast påbörjade kroppskräm!

  1. Haha, jag fattar EXAKT vad du menar. I mitt fall är det inte riktigt body butters för jag använder egentligen bara en eftersom jag har en signaturdoft (även om det känns som ett sjukt töntigt ord så är det verkligen så, har doftat samma i fyra år kanske) men istället har jag cirka sju olika duschkrämer. Men jag har satt köpstopp på mig själv och nu ska jag använda upp allt jag har innan jag får köpa nytt =)

    1. Signaturdoft lät ju asbra. Jag kör signaturfärg ju. Får se när/om jag hittar exakt rätt orangepeppiga ton i doftregistret.

  2. Kan bara instämma! Har sedan oktober satt köpstopp på krämer/schampo/duschkräm. Går bra hittils. En såndär gigantisk schampoflaska som jag slutat använda ur för att jag tänkte att den är ju ändå nästan slut, använde jag i tre månader! Känns bra nu då den finally tog slut. Kämpa på!

  3. Intressant. Jag skrev ett inlägg med titeln ”banta ditt badrumsskåp” efter att ha lyssnat på några tjejer som producerar en serie ekoprodukter där serien är mindre (färre produkter i badrumsskåpet) just med tanke på att vi inte hinner använda alla. Jag stämmer in i att vi har för mycket som vi köper på oss, inte enbart bodylotions.

  4. Här är det snararae tvärtom… Jag har en flaska. Som jag näst intill aldrig använder… Då ska du se min karls badrumshylla… Han har flaskor, tuber, burkar av allt möjligt! Haha! Jag har svårt att hitta någon lotion som inte är för kladdig och inte luktar för starkt.

  5. Hi hi…är precis likadan. Har en massa duschcremer och bodylotions som bara står och dammar. Har dock nu hittat en favorit som jag försöker hålla mig till.

  6. Haha, jag smörjer konstant och allt tar slut :-). Har lovat mig själv att köpa FLER godsaker, inte bara nivea på Ica… härligt doftande duschtvål med samma doft på body butter efteråt – för det är jag värd.

  7. Jag fattar inte. Bodylotion? Använder inte. Har fått i present någon gång, försöker använda för att jag tror att ”man ska”, använder en gång sen hivar jag den. Vad är grejen? Varför behövs det?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!